Vrienden 01
×  Home
×  Index
Terug
Verder
Hieronder links naar sites van vrienden en kennissen. Sites die ik belangrijk c.q. leuk genoeg vind om aan te raden er eens te gaan kijken!
 
 De "Blog" van Lidia; belevenissen van mijn vriendin die december 2005 emigreerde naar Australië. Zij beschrijft haar belevenissen daar door middel van het plaatsen van veel foto's. Leuk om te zien, en leuk om te volgen hoe ze het daar doet.
Winkeltje van Lidia. Ze breit o.a. schattige kleertjes voor Barbiepoppen, en verkoopt ze via deze site. De opbrengst gaat geheel naar een goed doel, de stichting Ayubowan, die zich inzet voor kansarme kinderen in Sri Lanka. 
Site van Marianne. Wij kennen elkaar van diverse cursussen en wisselen gegevens uit, o.a. onze Scrippy's. Zij heeft een schitterende site die zeker de moeite waard is om eens te gaan bekijken. Zie bij ons allebei de Zodiaks.
Site van Ineke. Zij heeft een hele gezellige en mooie site, met een hele leuke kinderpagina. Wij volgden samen Scrippycursussen en ook zij heeft mooie Scrippylessen geschreven. Ook met haar wissel ik onze Scrippy's uit.
Site van Brigitte. Zij is Personal Organizer en een kei in het helpen van mensen. Is je huis een puinhoop of zijn je financiën een zooitje? Iemand overleden en het huis moet leeg? Je ouders naar een bejaardenhuis? En geen tijd, geen overzicht, kortom géén idee?? Kijk wat Brigitte allemaal voor je kan doen.
Site van Martina. Zij is gediplomeerd gastouder voor kindjes van 0 tot 4 jaar. Anders dan bij veel opvangadressen, laat zij de kindjes hun eigen ritme volgen. Kinderen eten, slapen en spelen bij haar op de tijden die ze thuis gewend zijn.
Site van Marcel. Wij hebben af en toe via e-mail contact. Hij maakte mooie PPS-presentaties, die regelmatig werden vervangen door nieuwe. Tegenwoordig maakt hij WMV-presentaties van zijn foto's.
Site van Rudy Bosschaerts. Ik ken hem niet persoonlijk, maar hij heeft op zijn mooie genealogiesite een pagina over Johfra, en daarop een foto gezet van de door mij gemaakte kleipop van Johfra, met een verwijzing naar mijn site.
 
 
 


Even geduld a.u.b........